Bokaktuelle Mats Hatlem kommer!

3. august 2016

Mats Hatlem kommer selvfølgelig til Tjøme førstkommende helg!

Det betyr at du får muligheten til å sikre deg en signert utgave av boken Mats Hatlem - Skate! skrevet av Terje Krogsrud Fjeld.  Boken koster 299kr - og kan kjøpes med kontanter eller vipps! (Ikke kort)

 

Om boken : 

 

Mats Hatlem er skateren som ble norgesmester i seniorklassen før han var ferdig på barneskolen. Han har skatet med de største stjernene allerede som tolvåring, og var den yngste i Europa som droppet inn i en stor vertramp. Han er mange ganger norgesmester og europamester og har en sølvmedalje fra VM. Ti år etter at han fikk sitt første skateboard, satser Mats på å kunne leve av skatingen. Men hvordan holder man beina på jorda når man i det ene øyeblikket skater med verdensstjerner som Tony Hawk, Tom Schaar, Jagger Eaton og Jimmy Wilkins, og i det neste trasker rundt i regnværet som enhver norsk skoleungdom? 

 


Mats Hatlem - skate! handler om hva du kan gjøre for å følge din egen drøm, om hvordan det er å ha to hundre reisedager i året og hva det er som skal til for å gjøre hobbyen til et levebrød. Og ikke minst om hvorfor skating er det kuleste av alt. 
Boka har forord av verdens mest kjente skater, Tony Hawk.