Viktige endringer i NM-programmet

28. juli 2016

På grunn av klissvåt værmelding må vi endre programmet for fredag.

Været endrer programmet

Som dere sikkert har fått med dere, så er ikke værvarselet for i morgen det beste. Slik det ser ut nå, er det ikke sikkert vi får gjennomført noe skating på Tasta på fredag. Men vi prøver, og håper vi å kunne gjennomføre noe på ettermiddagen hvis det tørker opp. Eventuelt blir bowl kvalik og game of skate runde en utsatt til lørdag. Dette vil igjen medføre en tidligere start på lørdag. Avgjørelse angående lørdag tas senest kl 18:00 på fredag her på norbnm.no. Vi beklager også dagens sene oppdatering.

 

For dere som vil skate på fredag, er hallen åpen fra kl 11:00 – 16:00, da jenteskaten starter. Hallen har adresse Paradisveien 21, 4012 Stavanger.

 

Konferanse på ny location

NORB-Konferansen “Skateboard inn I organisert idrett” flyttes til Tou scene. Vi starter kl 20:00 som planlagt. Adressen til Tau scene er: Kvitsøygata 25, 4014 Stavanger. Viktig å møte tidsnok, og at vi får tatt en skikkelig diskusjon og oppdatering på dette tema. 

 

Best trick avlyst

Best trick-konkurransen på ledgen utenfor svømmehallen er dessverre avlyst på grunn av intern misskommunikasjon i Stavanger commune. Vi jobber med alternativ location.

 

Påmelding / regstrering

På fredag flytter vi registreringen ned i hallen. Den er åpen fra kl 11:00 – 16:00. Det er viktig at dere kommer innom å betaler og bekrefter at dere er kommet til Stavanger. Dere som ikke er forhåndspåmeldt må melde dere på i hallen i morgen før kl 16.00. Si fra hvis dere ikke rekker til hallen før kl 16.00, så vi vet dere kommer. Send melding på facbook, eller joakim@norbnm.no