Det er alltid lurt å finne mekanismer som gjør at man kan koble av ordentlig mellom treningsøkter, uansett om det er utendørs eller i skatehallen. Her får du noen gode tips til hvordan du finner roen og kan koble av mellom slagene.

Ikke bli passiv

Det er fort gjort å bli veldig passiv når man prøver å slappe av, men avkobling handler ikke nødvendigvis om å gjøre ingenting, men å gjøre noe som tar tankene (og kroppen) vekk fra den fysisk belastende aktiviteten. Det er altså ikke sånn at det å slappe av foran tv’en eller sette seg foran skjermen for å spille etter du har vært ute og skatet, er lik med å koble av. Avkobling handler om å få hjernen over på noe annet, og da kan det like gjerne være noe fornuftig.

Det er nemlig viktig ikke å bli passiv!

Invester tiden din i noe som lønner seg

Det går nemlig fint an å koble av og være produktiv samtidig. Du har helt sikkert hørt om online investering, og kanskje har du tenkt at det ikke er noe for deg, men det er faktisk noe som alle burde gjøre. Onlineinvesteringer er hemmeligheten bak det meste av passiv inntekt og formue. Det betyr, at hvis du investerer smart, så kan du få mer tid på brettet og mindre tid på jobb. Det er vel noe som alle drømmer om?

For å investere smart er det essensielt at man setter seg litt inn i hvordan investering fungerer. Investering kan gjøres på mange måter. Man kan investere i aksjer (ja, også nybegynnere), valuta, indeksfond, råvarer som gull og sølv, valuta og kryptovaluta. Det finnes selvfølgelig flere ting, men dette er noen av de mest populære.

Det er spesielt blitt populært å investere i kryptovaluta blant nordmenn, og det er fordi det er en investeringsform som egner seg godt for nybegynnere. Det er takket være gode, brukervennlige handlesplattformer og kryptoroboter som investerer penger for deg. Du kan sette inn penger og investere gjennom bitcoin millionaire, som er en robot som handler mye raskere enn du rekker å tenke. Det er selvfølgelig alltid lurt å sette seg inn i det man investerer i før man setter inn penger noe sted, og det er også lurt å sette seg inn i hvor stor risiko investeringen din innebærer før du investerer.

Da er du godt på vei til å koble av med noe fornuftig mellom skateøktene!