[ivcs]
Type: article
Parent page: Rullesportens verden
[/ivcs]

Noen mener at de blir fornærmet når de hører at å kjøre skateboard er lett. Få folk vil da være uenig i det at det tar mindre tid og krefter til å bli vant med Longboard. Et Longboard har store hjul og lengre plate enn det et vanlig skateboard har, og gir føreren mer rom for å bevege seg i terreng og finne det komfortable stå punktet. Men er Longboard lettere å kjøre enn et skateboard? Svaret avhenger av 5 ting som er forskjellen på disse to aktivitetene. For det første, Longboard er designet spesielt for å snu og ganske smud cruise’e i høyere hastighet og lengre distanser. Du kunne ganske opplagt nok diskutert at Longboard er lettere å manøvrere og at man har lettere kontroll på det enn et skateboard. Hvis du skulle kjørt i en bratt nedoverbakke.

Kontroversielt, Skateboardene har forandret seg veldig igjennom årene som har gått. Som å henge på en skate’e park, gå vertikalt på half pipes eller å henge på gata i byen for å gjøre street triks. Så hvis ditt mål er å gjøre noen rail slides eller kick flips, så ville det vært mye lettere å benytte et vanlig skateboard. Uansett hvis du er nybegynner på brett, og du skal prøve å finne feelingen ved å stå på et brett, vil du mest sannsynlig synes det er lettere å stå på et Longboard, som da lever opp til rykte sitt at det er lettere å kjøre Longboard enn et skateboard.

Når du kjører Longboard spesielt i et Downhill racing eller longboard slalom stevne, kan alle fire hjulene miste trekk kraft i en sving. Dette er vanlig og er en type av kontrollert slide som heter for drifting. Det gjør man for å redusere hastighet eller for å inspirere tilskuerne. Har du lyst til prøve?