Skating er ikke den mest utstyrskrevende sportsgren, og takk og lov for det. Men hvis du begynner å bli en av de beste på skaterbanen, så betyr de at du skal ha utstyr som matcher de triksene som du imponerer med. For at du skal få råd til det beste skateboard, og til å besøke de feteste skateparker i verden, så krever det pluss på konto. Les med her, for gode råd til hvordan du optimerer økonomien.

Har du råd til en investering?

Spørsmålet er faktisk mer, har du råd til å la være med å investere i SEO? Og for de fleste er svaret, nei. For i dag er det blitt sånn at alle og enhver kan investere. Det eneste du i prinsippet har bruk for, er et startbeløp og en velfungerende internettforbindelse, så er du i gang. Du skal selvfølgelig være klar over, at alle former for investeringer er forbundet med en risiko for tap, som utgangspunkt skal du derfor kun investere penger som du har råd til å tape. Men når det er sagt, så vil de fleste som investerer noen av sparepengene sine, oppleve at pengene vokser hurtigere, enn det som de gjør parkert på en sparekonto i banken. Forhåpentlig så vil du gjennom investeringer, kunne få råd til mange fete skaterturer i fremtiden.

Hva skal jeg så investere i, tenker du kanskje. For å finne den beste investering for deg, så skal du selvfølgelig kikke på økonomien din, men også på hvilket temperament du har. Er du mest til en langsiktig investering med lav risiko, eller ønsker du å investere i mer kortsiktige investeringer med høyere risiko. Ofte så er den beste strategien, at man sprer investeringene sine ut på flere forskjellige områder, sånn at man minsker risikoen for tap.

En av de mest spennende investeringsmuligheter i dag, er en investering i kryptovalutaen Bitcoin. Bitcoin er en digital valuta, altså opererer den uavhengig av banker og pengeinstitutter. Det er derfor utbud og etterspørsel som avgjør verdien. I løpet av Bitcoins korte levetid, så har den vært igjennom store svingninger i verdien, og det er derfor en spennende og dynamisk investeringsform. Hvis du er nysgjerrig, så kan du lese mer på kjøpbitcoins.com.

Se nærmere på indymedia.no, for flere spennende artikler om økonomi og investering, kanskje du blir inspirert til å optimere din egen økonomi.

Få bedre råd i hverdagen

Investeringer en investering i fremtiden, men det er selvfølgelig også noen ting du kan gjøre for å få bedre råd i hverdagen. Først og fremst så er det en god ide at du gjennomgår budsjettet. Selv om det kanskje er en mindre spennende oppgave, så kan det gi deg mulighet for få råd flere spennende opplevelser i hverdagen. Hvis du sørger for å spare der hvor du kan, i hverdagsbudsjettet, så kan det være at du får råd til et nytt skateboard, eller en tur til en europeisk storby med nye spennende skatemuligheter.

Husk også at du kan selge ut av det gamle utstyret, når du kjøper noe nytt. Når man hele tiden utvikler seg som skater, så kan det nemlig bli nødvendig å utvikle utsytyrsgarderoben en gang imellom.