Har du lyst til å være en del av skatemiljøet? Drømmer du om å kunne de feteste triks på skateboardet? Alle kan lære å skate, men for at du skal få en flyvende start, så er det noen ting du skal tenke på. Her får du gode råd til, hvordan du blir en god skater.

Finn et skateboard som passer til deg

Trodde du et skateboard bare var en fjøl med fire hjul? Så må du tro om igjen. Det er nemlig flere forskjellige skateboard modeller, og for at du skal bli så god som mulig, så skal du selvfølgelig velge et skateboard som passer perfekt til deg.

Hvis ikke du har så stor erfaring med skating, så skal du besøke den lokale skaterbutikk, for å snakke med de som arbeider det. Ofte finner du nemlig dedikerte skatere, med lang erfaring på brettet, i denne typen butikker. Du kan selvfølgelig også oppsøke skatehallen, eller skateparken, for å prøve å høre med de garvede skaterne, hvilke råd de kan gi en ny skater. Ofte så pleier det å være sånn at de fleste skatere har en merke som de mener er det beste. Du skal derfor lytte til erfaringen de kommer med, men når alt kommer til alt, så skal du velge det skateboardet som føles best, for deg.

Selv om du er forholdvis ny på skaterbanen, så skal du ikke nedprioritere kvaliteten av skateboardet. Hvis du starter ut med et dårlig skateboard, så starter du også ut med dårlig design og sikkert et altfor tungt brett, som kun motarbeider utviklingen din. Et sikkert valg, er at du kjøper et skateboard fra et av de kjente amerikanske merkene.

I starten av skateeventyret ditt, så er det viktig at du skater så ofte som mulig. Det gjelder om å få teknikken inn i kroppen, sånn at skatingen blir en naturlig bevegelse for deg. Du skal ikke bli bekymret hvis du får vondt i hele kroppen de første gangene, det å skate er faktisk tøffere for kroppen enn det mange tror. Husk derfor å restituere mellom slagene. Hvorfor ikke slappe av mens du spiller online spill på hästspel.nu/, eller på hestespill.info/?

Sånn lærer du å skate

Når du har investert i et godt skateboard, så kan det være du skal bruke resten av pengene på et par skater sko. Det er utviklet flere gode skater sko, som gir litt ekstra støtte til foten. Selv om du selvfølgelig kan skate i dine Sneakers, så kan det gi deg en bedre start, hvis du har et par skater sko på benene.

Til å begynne med skal du fokusere på å stå på skateboardet, samt at du lærer hvordan du får kontroll over det. Du skal selvfølgelig være sikker på at du har full kontroll, før du begynner å kaste deg ut i mer avanserte triks. De flest starter ut med et triks som heter en “Pkskierke”. Hvis du mestrer en “Pkskierke”, så er du klar for å lære mer.

For å lære av de beste, så skal du oppsøke et skatemiljø, hvor du kan se på erfarne skatere. Skatemiljøet er et fantastisk fellesskap, hvor det er fokus på å inspirere hverandre til å bli bedre.