Når man står på skateboard, og i tillegg bor i Norge, er det ikke alltid så mye man kan gjøre i forhold til sporten sin, mens man venter på at våren skal komme, asfalten skal tørke, og man får mulighet til å komme på brettet igjen. Vinteren er derfor den perfekte sesongen å kombinere med andre hobbyer, enten alene eller sammen med andre, der man kan få våren til å føles som at den kommer litt raskere, selv om den selvsagt ikke faktisk gjør det.

En stor del av den norske kulturen er knyttet opp rundt hyttekultur, og hvis man står på skateboard, vet man at det ikke akkurat er lett å skate på hytta, noe som gjør at man nok ofte velger å melde seg ut av felles familie-ting på hytta om sommeren når man heller vil skate. Men da er det jo perfekt å bruke vinteren sammen med venner og familie på hytta og spille kryssord og kabal spill, som man jo ikke tar seg tid til når det er sesong for å skate.

En annerledes vintersesong

Det er mange måter man kan skape en god vintersesong på, og hvis det er en ting som er sikkert, så er det at det ikke hjelper å bare sitte å vente på at våren kommer tilbake og man kan få lov til å skate igjen. Tiden går mye fortere hvis man koser seg med andre hobbyer og blir gode til dem. Kryssord er en deilig vinterhobby, fordi den kan gjøres inne uansett hva slags vær det er, det kan være sosialt fordi man kanskje trenger hjelp, og man lærer samtidig masse av det.

Å løse kryssord kan også øke forståelsen for andre språk. For eksempel er det veldig populært å løse det berømte kryssordet i New York Times som gis ut hver søndag. Det er et spesielt vanskelig kryssord, og er noe mange er stolte over når de klarer å løse. Å ha det som mål kan være en fin ting å jobbe mot, og kan bidra til at man føler at man har et mål med hobbyen også. For det er jo ikke det samme som skateboard, der man hele tiden kan lære seg nye triks.

Men samtidig er det også en måte å se det på, der man lærer nye triks. Bare at det er mentale og ikke fysiske triks. For man utvikler seg helt klart av å gjøre det, og hvem vet? Kanskje det ender opp med å ha innvirkning på skatingen når våren kommer også.