Når man ønsker å begynne å trene, kan det føles overveldende når man leser alle de forskjellige tingene om trening og helse på nett. Det er så mange forskjellige måter å gjøre ting på, og det kan føles forvirrende å lese om det, fordi det fort kan føles som at tingene man leser motsier hverandre. Men den gode nyheten er at ikke finnes en riktig måte å gjøre det på, og her får du tre tips for å kickstarte treningen din.

Når det kommer til trening, er det ikke en riktig måte å gjøre ting på, og hvilket resultat man ønsker, er det som avgjør hvilket treningsprogram man burde velge, og det går ikke an å velge feil, uansett hvilket treningsprogram man velger. Det å regne ut hva du trenger via en Kalkulator på nett kan være en fint redskap, men ikke en nødvendighet heller. Her er alt du trenger å prøve deg frem, det finnes ikke noe rett svar.

Finn det perfekte treningsprogrammet for deg

Når man skal begynne å trene, er det noen konsepter man kommer borti. For eksempel kan man ikke bare trene det samme hele tiden, for man ikke får progresjon hvis man gjør det, men tanken på å finne ut av det selv kan være overveldende, og det er strengt tatt helt unødvendig når du kan finne et helt fantastisk treningsprogram som passer med de målene du har, enten på nett eller med en trener på et treningssenter.

Bruk tall som veiledende verktøyer

Det å bruke en på kalkulator nett som hjelpemiddel når man skal begynne å ta treningen sin mer seriøst, er utrolig smart. Hvis man vil bygge muskler, er det for eksempel viktig å regne ut hvor mange gram protein man burde spise for å nå målet sitt, og ikke minst hvor mange kalorier man trenger for å ha ekstra til å bygge muskler.

Ha det gøy

Det aller viktigste tipset er å ha det gøy. Velg noe du liker å gjøre, sånn at treningen ikke kommer til å føles som noe du burde gjøre, men heller noe du har skikkelig lyst til å gjøre. For det er bare på den måten at du klare å vedlikeholde treningen din over tid og virkelig få de resultatene, både på kort sikt og lang sikt, av treningen din. Det er en undervurdert faktor, men ekte treningsglede er det som gir oss mulighet til å virkelig oppnå resultater.